Historie van De Oude Heerd

Veluwse Bed & Breakfast De Oude Heerd bevindt zich in een historische boerderij uit het jaar 1878

Onze historische boerderij

Onze historische boerderij uit 1878 met rieten kap is een hallenhuisboerderij met langsdeel, heeft een rouwdeur en een trouwdeur met bovenlicht en levensboom. Deze trouwdeur is de ingang van de Bed & Breakfast.

Het leven van een boerengezin speelde zich vroeger af in de heerd. Onze prachtige authentieke heerd leent zich bij uitstek voor een originele en unieke Bed & Breakfast met al zijn mooie details die nog bewaard zijn en natuurlijk het mooie uitzicht.

Eindelijk in ere hersteld

In de heerd is de bedstee weer in ere hersteld. Anderhalf jaar lang zijn we met veel plezier de boerderij aan het renoveren geweest en we zijn ontzettend blij met het behaalde resultaat.

Graag willen we dit moois met andere mensen delen, ze verwennen met onze streekproducten en kennis laten maken met ons unieke slaapconcept.

Een droom in vervulling

Sinds enkele jaren verhuren wij ook een vakantiehuis aan het veluwemeer ‘Droomhuis Nunspeet’. Veel gezinnen hebben wij hier al kunnen laten genieten van deze prachtige plek aan het water en het heerlijke huis, zodat ze zich helemaal thuis voelen.

Met onze B&B kunnen wij u thuis ontvangen. Juist dat persoonlijke maakt het voor ons extra leuk en bijzonder. Onze droom om zelf een B&B te beginnen kan dan nu toch echt in vervulling gaan.