Ons Slaapconcept

Net als u, vinden wij dat nachtrust essentieel is om te kunnen genieten wanneer je er een paar dagen tussenuit gaat

Goede nachtrust

Wij vinden het belangrijk dat onze gasten een goede nachtrust hebben. Een goed bed levert dan ook een belangrijke bijdrage aan echt tot rust komen.

Daarom hebben we naast de prachtige entourage ook goed nagedacht over tot rust komen in onze B&B. Een mooie kamer met terras, een heerlijk ontbijt én een super comfortabel bed. 

Foto Boerderij
Foto Boerderij

Hoe kunnen gasten beter slapen?

Dat was de vraag die wij stelden aan slaapspecialist Henk van ’t Hof, eigenaar van Slaaphof. 

“Bij een Bed & Breakfast komen veel verschillende gasten. Daarom is het belangrijk dat het bed matrassen heeft die het vermogen hebben zich zoveel mogelijk aan uw lichaam aan te passen.

Heeft u bredere schouders, een smallere taille of misschien juist bredere heupen? Ook is er op gelet dat het bed extra lang is. Kortom, u zult het zelf ervaren dat u comfortabel en lekker gaat slapen.”

Kussens & Dekbed

“Een goede en gezonde nachtrust draait niet alleen om het bed. Een goed kussen en een fijn dekbed zijn daarbij erg belangrijk. Om altijd de juiste ondersteuning te krijgen voor uw nek (en daarmee uw postuur), heeft u keuze uit een aantal verschillende hoofdkussens.

Het dekbed gemaakt van Bamboe – een natuurproduct – zorgt niet alleen voor een behaaglijke warmte, maar ademt en ventileert ook heel goed. Daarnaast kunt u zelf ook kiezen of u samen onder één groot dekbed kruipt of allebei kiest voor uw eigen dekbed!”

Foto Boerderij
Foto Boerderij

Ook thuis een goede nachtrust

“Het was voor ons een voorrecht om met Angela mee te denken over uw nachtrust. Wij wensen u als gast dan ook een prettig verblijf in De Oude Heerd.

Graag helpen wij u om thuis net zo goed te slapen als tijdens uw verblijf in De Oude Heerd. Bekijk onze website en maak een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk & passend advies.”

Henk van’t Hof
Eigenaar van Slaaphof

0341-410164
www.slaaphof.nl
Deventerweg 2
3843 GD Harderwijk